Skip to main content

werken, leren

& genieten

Een oudhollands restaurant met historie, gelegen op Kaageiland. Een interieur vol (scheeps)antiek en een kaart met als bestseller: pannenkoeken. Dat gaan wij anders doen.

Een prachtplek met zoveel potentie, daar zien wij meer in! Een brasserie vol beleving die meer jongeren trekt, een mediterraans geïnspireerd in- en exterieur en een hippe kaart. Dit zomerseizoen is onze transitie-fase, maar eind dit jaar gaan we verbouwen en wellicht krijgt het zelfs een nieuwe naam?!

Wil jij deel uitmaken van deze veranderingen en vind je het leuk om mee te denken? Lees dan verder!

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een (zomer)baan in de horeca?

We zijn op zoek naar toppers die houden van knallen in een positieve werksfeer waar we als jong team genieten van ons werk, leuke collega’s en de locatie. Zo streven we er naar om de leukste hotspot van Kaag en omstreken te worden.

Van beginner tot professional, we bieden je een ondernemende werkomgeving met ruimte voor nieuwe ideeën en doorgroeimogelijkheden. Geen dag is hetzelfde!

Heb je interesse in een leuke functie in de bediening, bar, keuken, afwas of als leidinggevende en ben je enthousiast geworden? Vul onderstaand contactformulier in en/of kom gewoon gezellig even langs! ☕️

Gezellig team

Sluitdrankjes en teamborrels

Geen ervaring nodig

Fooi naar gewerkte uren

Ons motto: alles kun je leren!

Solliciteer direct

    Functie*: (meerdere interesses mogelijk)

    Upload een leuke foto van jezelf:

    Upload jouw CV: (optioneel)
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.