skip to Main Content

Restaurant ’t Kompas is gelegen op Kaageiland midden in de Kagerplassen.

Vanaf ons terras aan het water heeft u een wijds uitzicht over de Kaag. Aan onze grote steiger kunt u aanleggen voor een heerlijke lunch of diner. Ook voor een kopje koffie bent u van hartelijk welkom.

Dé perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje, bruiloft of relatie event. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende vergader arrangementen. Door het grote aanbod van activiteiten blijft ons restaurant en de omgeving u verrassen!

Een begrip onder watersporters, fietsers en dagjes mensen.

Het Kompas is vanaf c.a. 1600 een eet en drinkgelegenheid gelegen op het pittoreske Kaageiland.  Bij de aanblik van de vele historische en monumentale panden waant men zich even terug in de tijd.

Het Kompas is gevestigd in een voormalige boerderij wat nog steeds terug te zien is. De grote eetzaal bevindt zich onder de rieten kap van de hooiberg. Daarnaast zijn er twee oud Hollands ingerichte zalen voor kleinere gezelschappen.

Tevreden bezoekers

Beoordeelt met met 4,1 van 5 sterren op basis van 186 reviews

Zeer goed restaurant, zowel de bediening als het eten is super goed. En het wordt helemaal afgemaakt door het prachtige uitzicht over de kaag. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Rating : 5

Wat een leuke café! Gewoon om iets te drinken of te eten! Heerlijjk. Ligt aan het water met mooie uitzicht op kaagsplassen! Snelle en vriendelijke bediening! Echt een aanrader!

Rating : 5

Top locatie, terras aan het water, heel gemoedelijke sfeer. Lekker eten voor een leuke prijs. En ook ruimte genoeg voor een leuk feest. En de mooiste zonsondergang.

Rating : 5

Prachtig terras aan het water. Het was mooi weer vandaag. Lunch was heerlijk, gekozen voor uitsmijter en hete kip met oerbrood. Een aanrader! Vriendijke bediening. Top locatie!

Rating : 4