een vernieuwd

menu

Onze menukaart bestaat uit een variatie van klassiekers en nieuwe hippe gerechten. Van een heerlijk oerbrood pittige kip van onze lunchkaart tot een burrata of roergebakken gamba’s van onze dinerkaart. Ook voor vegetariërs is er genoeg keus en voor de kleintjes is er een kindermenu beschikbaar in ons restaurant.

LUNCHDINERDRINKS & BITES

LUNCH

= vega

Soepen

UIENSOEP

7.50

Franse uiensoep met bladerdeegtop en gegratineerde kaas

CURRYSOEP

7.00

Licht pittige Thaise currysoep met taugé

Salades

ZALM

18.00

Dungesneden Noorse gerookte zalm met kappertjes, rode ui, gekookt ei en cocktailsaus

GEITENKAAS

16.50

Gerijpte geitenkaas met walnoten, gedroogde tomaten, appel en honing-mosterd dressing

Oerbrood

GEITENKAAS

10.50

Gerijpte geitenkaas met walnoten, gedroogde tomaten, appel en honing-mosterd dressing

CARPACCIO

11.50

Dungesneden Black Angus met pijnboompitten, rode ui, rucola, Parmezaanse kaas en truffelsaus

PALING

12.50

Gerookte paling van palingrokerij Dirk Eveleens met mosterd-mayocrème

PITTIGE KIP

11.00

Kippendijstukjes gemarineerd in knoflook en chili, met rode ui en champignons

ZALM

12.50

Dungesneden Noorse gerookte zalm met kappertjes, rode ui, gekookt ei en cocktailsaus

HUMMUS

9.50

Hummus van rode biet met roomkaas, gekookt ei, komkommer, wortel en sla

Warme gerechten

TOSTI

7.00

Oerbrood met ham en kaas

RUNDVLEESKROKETTEN

10.50

Twee rundvleeskroketten op oerbrood met mosterd

GROENTEKROKETTEN

10.50

Twee groentenkroketten op oerbrood met mosterd

UITSMIJTER

11.50

Drie eieren op oerbrood met ham en kaas

KIPSATÉ

19.00

Malse saté van kippendij met huisgemaakte licht pittige satésaus en frites

BIETENBURGER

18.50

Burger van rode biet op een brioche bol met augurk, tomaat, cheddar en frites

HAMBURGER

18.50

Burger van Black Angus op een brioche bol met gebakken spek, rode ui, tomaat, cheddar en frites

DINER

= vega

Soepen

UIENSOEP

7.50

Franse uiensoep met bladerdeegtop en gegratineerde kaas

CURRYSOEP

7.00

Licht pittige Thaise currysoep met taugé

Salades

ZALM

18.00

Dungesneden Noorse gerookte zalm met kappertjes, rode ui, gekookt ei en cocktailsaus

GEITENKAAS

16.50

Gerijpte geitenkaas met walnoten, gedroogde tomaten, appel en honing-mosterd dressing

Voorgerechten

BROOD & DIPS

6.50

Brood met kruidenboter en aïoli

OESTERS | per 3

11.00

Fine de Claire No.3

CARPACCIO

11.50

Dungesneden Black Angus met pijnboompitten, rode ui, rucola, Parmezaanse kaas en truffelsaus

SCAMPI’S

12.00

Scampi’s in chili-knoflookolie met brood

BURRATA

12.00

Romige buffelmozzerella met geroosterde hazelnoten, sinaasappel, tomaat en pesto

Hoofdgerechten

TOURNEDOS

27.50

Gebakken ossenhaas met zwarte pepersaus, groenten en frites

HAMBURGER

18.50

Burger van Black Angus op een brioche bol met gebakken spek, rode ui, tomaat, cheddar en frites

KIPSATÉ

19.00

Malse saté van kippendij met huisgemaakte licht pittige satésaus en frites

KALFSOESTER

22.50

Malse kalfsbiefstuk met paddenstoelensaus en frites

SLIPTONG

23.50

In roomboter gebakken sliptong met frites

ZALMFILET

21.50

Noorse zalmfilet met romige Hollandaisesaus en frites

GAMBA’S

23.50

Roergebakken gamba’s, gemarineerd in knoflook, met groenten en frites

BIETENBURGER

18.50

Burger van rode biet op een brioche bol met augurk, tomaat, cheddar en frites

PASTA PENNE

18.00

Penne met groenten, roomkaas, rucola, pijnboompitten en truffelsaus

Desserts

AARDBEIEN

9.00

Aardbeien met slagroom en vanille-ijs

CHEESECAKE

7.50

Cheesecake met aardbeienijs

LAVACAKE

9.00

Warme chocoladecake met vanille-ijs