skip to Main Content

Een feest, bruiloft, bedrijfsevent of personeelsfeest bij Restaurant ’t Kompas

Ook voor uw barbecue, bruiloft, feest, familiebijeenkomst, bedrijfsevent of personeelsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van feesten en partijen kunnen wij u bijstaan in het organiseren van uw dag. Wij hebben contacten met divers bands, DJ’s en entertainment. Wij denken graag met U mee!

Groepsboekingen

Wilt U een familie-uitje, verenigingsfeestje of gewoon gezellig met een groep iets ondernemen? Hier denken wij graag in mee.

restaurant-kompas-kaag-feesten-teaser-bruiloft

Bruiloft

Bij ons stap je letterlijk in het huwelijksbootje! Vier je compleet verzorgde huwelijksfeest bij Restaurant ’t Kompas aan het water.

Bedrijfsfeesten

Ook voor uw bedrijfsfeest is restaurant ’t Kompas uw meest geschikte partner. Wij verzorgen uw dag van het begin tot het eind.

Tevreden bezoekers

Beoordeelt met met 4,1 van 5 sterren op basis van 186 reviews

Zeer goed restaurant, zowel de bediening als het eten is super goed. En het wordt helemaal afgemaakt door het prachtige uitzicht over de kaag. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Rating : 5

Wat een leuke café! Gewoon om iets te drinken of te eten! Heerlijjk. Ligt aan het water met mooie uitzicht op kaagsplassen! Snelle en vriendelijke bediening! Echt een aanrader!

Rating : 5

Top locatie, terras aan het water, heel gemoedelijke sfeer. Lekker eten voor een leuke prijs. En ook ruimte genoeg voor een leuk feest. En de mooiste zonsondergang.

Rating : 5

Prachtig terras aan het water. Het was mooi weer vandaag. Lunch was heerlijk, gekozen voor uitsmijter en hete kip met oerbrood. Een aanrader! Vriendijke bediening. Top locatie!

Rating : 4