de perfecte locatie

om iets te vieren

Een gezellige borrel, uitgebreide lunch of een knallend feest, het kan allemaal. Ook als je iets bijzonders te vieren hebt of een verjaardagsfeest aan het water wilt geven, kun je bij restaurant ’t Kompas terecht. We denken graag met je mee zodat we er samen een geweldige dag van kunnen maken!

Groepen

Ben je jarig? Diploma gehaald? Ben je de organisator van het jaarlijkse familie-uitje? Heeft je bedrijf een mooi resultaat behaald? Kortom: iets te vieren? Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, diner, buffet, barbecue en nog veel meer. We denken graag met je mee.

Trouwen

Restaurant ’t Kompas is de perfecte locatie om de mooiste dag van je leven te beleven. We beschikken over verschillende ruimtes waar het mogelijk is om een intieme ceremonie te houden met jullie vrienden en familie, te proosten op jullie huwelijk, te dineren of te borrelen. Ons terras heeft een grote steiger die het mogelijk maakt om met de boot aan de meren en zo bijvoorbeeld jullie gasten te verwelkomen.

Bedrijfsfeest

Zoek je een toplocatie om jullie bedrijfsfeest te organiseren? Een heerlijke dag vol activiteiten of een spetterend feest met DJ? Wij verzorgen deze dag van begin tot eind. Verbind met elkaar door een gezellige borrel op ons terras of een heerlijke barbecue bij zonsondergang.