skip to Main Content

Vergaderen aan het water bij Restaurant ’t Kompas is vergaderen op een bijzondere locatie.

Vergaderen aan het water bij Restaurant ’t Kompas is vergaderen op een bijzondere locatie. Restaurant ’t Kompas is gelegen op Kaageiland midden in de Kagerplassen. Op Kaageiland waant u zich in een andere tijd en bent u er even helemaal tussenuit. Juist deze ingrediënten zorgen ervoor dat Restaurant ’t Kompas een inspirerende locatie is waar u productief kan vergaderen aan het water.

Als aanvulling op de vergaderactiviteit zijn vele verschillende activiteiten mogelijk.

Zo kunt u gaan zeilen, sloepvaren, de “laarzenpad wandeling”maken of een bezoek brengen aan de kaasboerderij. Daarnaast zal het u aan niets ontbreken wanneer u blijft lunchen, barbecueën of a la carte dineren. Graag heten we u welkom in één van de drie vergaderzalen. U kunt bij ons al vanaf € 19,50 terecht voor een 4 uurs all-in vergaderarrangement. Wij hebben plaats tot 120 personen. Laat u verrassen en kom vergaderen aan het water bij Restaurant ’t Kompas!

Offerte aanvragen voor vergaderen aan het water

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen voor vergaderen aan het water, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Liever persoonlijk contact? bel ons op 0252-544215, wij staan u graag te woord!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.