skip to Main Content

Activiteiten bij ’t Kompas op de Kagerplassen, ideaal voor een vergadering of leuk dagje uit.

Vergaderen aan het water

Op Kaageiland waant u zich in een andere tijd en bent u er even helemaal tussenuit, een inspirerende locatie waar u productief kunt vergaderen aan het water.

restaurant-kompas-kaag-activiteiten-zeilen

Zeilen op de kaag

De ideale startplek om te gaan zeilen op de Kaag. Met een terras aan het water zit u snel op de Kagerplassen en kunt u een mooie zeiltocht maken.

Sloep varen op de Kaag

Sloep varen op de Kaag is genieten van water, weer en de ontspannen sfeer. Een prachtig vaargebied waar u kunt genieten van het Hollandse landschap.

Zeilcursus

Altijd al willen leren zeilen? Nooit aan toe gekomen om zeilles te nemen? Volg nu een zeilcursus voor volwassenen georganiseerd vanuit Restaurant ’t Kompas.

restaurant-kompas-kaag-sloepentocht-teaser

Sloepentocht

Even lekker uitwaaien tijdens een sloepentocht over de Kaag of door de binnenstad van Leiden? Of wilt u de teambuilding binnen uw organisatie bevorderen?

Tevreden bezoekers

Beoordeelt met met 4,1 van 5 sterren op basis van 186 reviews

Zeer goed restaurant, zowel de bediening als het eten is super goed. En het wordt helemaal afgemaakt door het prachtige uitzicht over de kaag. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Rating : 5

Wat een leuke café! Gewoon om iets te drinken of te eten! Heerlijjk. Ligt aan het water met mooie uitzicht op kaagsplassen! Snelle en vriendelijke bediening! Echt een aanrader!

Rating : 5

Top locatie, terras aan het water, heel gemoedelijke sfeer. Lekker eten voor een leuke prijs. En ook ruimte genoeg voor een leuk feest. En de mooiste zonsondergang.

Rating : 5

Prachtig terras aan het water. Het was mooi weer vandaag. Lunch was heerlijk, gekozen voor uitsmijter en hete kip met oerbrood. Een aanrader! Vriendijke bediening. Top locatie!

Rating : 4